SZÜCSNÉ POSZTOVICS ILONA

hét
-20
-6
nap
0
-6
óra
-2
-2
perc
-1
-4
mp
-5
-8

SZÜCSNÉ POSZTOVICS ILONA

AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS POLGÁRMESTERJELÖLTJE

Örömmel és megilletődöttséggel tölt el, hogy megszólíthatom Önöket, mint a 2019. évi önkormányzati választás tatabányai ellenzéki összefogásának polgármesterjelöltje.

Kérem, Önöket legyenek önkéntes segítőim. Várom Önöket a város több pontján, utcafórumokon, rendezvényeken. Találkozzunk! Beszéljük meg!

Felsőgallán, bányász családban születtem. Tatabányán jártam iskolába, és itt kezdtem szakmai pályafutásomat is. Költségvetési és IFRS nemzetközi számviteli minősítésű okleveles könyvvizsgáló vagyok, saját Tatabányán működő vállalkozásomban dolgozom. Fontosnak tartom, hogy olyan helyen éljünk és dolgozzunk, ahol barátságos, tiszta környezet vesz körül minket, ahol a fiataloknak nem kell elhagyni a várost, hogy biztos jövőt építhessenek, ahol boldogan vállalnak gyermeket a fiatalok, ahol tisztelet övezi az időseket és a város minden segítséget megad ahhoz, hogy gondtalan „szépkoruk” legyen. Úgy gondolom, rendelkezem kellő szaktudással, felelősségtudattal, és erővel, hogy bármilyen közegben képviseljem Tatabánya érdekeit.

Városunk fejlesztése tükrözze az itt élők akaratát, pártideológiák és egyéni pénzügyi érdekek nélkül! (vasútállomás, piac, utak, közösségi terek)
Elkötelezettek vagyunk az Európai Unióban elérhető pályázatokon való részvételre, melyből a közintézményeinket újítjuk fel és új szociális bérlakásokat építünk!
Környezetvédelmi programunk keretében növeljük a zöld területek arányát.
Megoldjuk a hulladékszállítás területén kialakult kaotikus állapotokat!

Küldjön nekem üzenetet