• Kosár
 • 2 Pénztár
 • 3 Rendelés

Számomra a tatabányai
emberek az elsők!

Utcák, terek, utak. Óvodák, iskolák, lakóházak. Gyárépületek, irodaházak, üzletek. Parkok, sportpályák, mind-mind városunk fontos építőkövei. Mégis mi vagyunk azok, akik élővé tesszük, élettel töltjük meg városunkat, ezért is vallom azt, hogy az ember a legfontosabb érték.

Az Önök bizalmából, ezt az alapelvet figyelembe véve szolgáltam Önöket, s kívánom szolgálni a jövőben is Önökkel együtt, Többségben Tatabányáért!

Szücsné Posztovics Ilona 
Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere
 • Be kívánom vonni Önöket a közéletbe! Munkám során legyen köztünk élő, aktív kapcsolat, hiszen a város vezetőjeként elsősorban az Önök érdekeit kell képviselnem, az Önök elképzeléseit kell megvalósítanom, az Önök elvárásait kell teljesítenem.
 • Nem hagyom, hogy a jövőben a politika martaléka legyen a város irányítása! Célom, hogy ne legyenek a képviselők között olyan politikusok, akik önzésből elárulják a választóikat, akiket a gyűlölet és a hatalomvágy fűt.

  A polgármester ellehetetlenítése érdekében megfosztják a tatabányai embereket a tájékozódás jogától.

  Képesek a választók akaratát meg nem hallgatva, velük szemben meghozni saját, kicsinyes önző, és nem a többség érdekeit szolgáló döntéseiket.
 • Kívánom és teszek érte, hogy Tatabánya olyan várossá váljon: - ahol az emberek tisztelettel fordulnak egymás felé, 

  - ahol az elesetteket támogatják,

  - ahol fontos az emberek környezettudatossága,

  - amiért együtt összefogva teszünk is, nem csak szemrehányásokkal marasztaljuk el környezetünket tettek nélkül.

  Mutassunk példát, hogy szeretett városunkért együtt többségben dolgozunk!
 • Számomra a tatabányai EMBEREK az elsők! Utcák, terek, utak, óvodák, iskolák, lakóházak, parkok, sportpályák, mind-mind városunk fontos építőkövei, mégis mi EMBEREK vagyunk azok akik élettel töltjük meg városunkat. Az Önök bizalmából, az „EMBER a legfontosabb érték” alapelvet valva szolgáltam Önöket az elmúlt 4 évben és kívánom szolgálni a jövőben is.
 • Fontos gyermekeink, unokáink jövője, ezért védjük meg együtt természeti értékeinket, ivóvíz kincsünket, és ha kell akadályozzuk meg együtt a környezetszennyező, természeti erőforrásainkat pazarló akkumulátorgyárak Tatabányára telepítését.

Döntsünk együtt Tatabánya jövőjéről, valósítsuk meg együtt álmainkat, együtt Többségben Tatabányáért!

 

A kérésem az, hogy a cselekvésre hívásomat adják át szomszédjaiknak, ismerőseiknek, barátaiknak, családtagjaiknak, minden tatabányainak!

 

Arra kérem Önöket, hogy csatlakozzanak mindannyian hozzánk, a békét óhajtó, és városunk fejlődéséért tenni akaró csendes többséghez!

 

Arra kérem Önöket, hogy csatlakozzanak Tatabánya jövőjét megváltoztató csendes forradalmunkhoz! És így együtt, egy célért dolgozva elhozzuk városunkba a hőn áhított változást.

Céljaink elérése és az önkormányzati választásokon üzeneteink eljuttatása érdekében szükségünk van az Ön anyagi támogatására, ezért kérem, segítse munkánkat adományával.

 

Járuljunk hozzá közösen a változáshoz, mely biztosítja városunk további fejlődését, ahol az ember a legfontosabb érték!

2024-es
önkormányzati
választások