• Kosár
  • 2 Pénztár
  • 3 Rendelés

Eddig elért eredmények

0

Ember csatlakozott a kampányhoz

0 +

Követő a közösségioldalakon

0

Szavazat a 2019. évi választáson

Tatabanya_logo_15

Eddig elért eredmények

2019. október 13-án az Önök bizalmának köszönhetően vehettem át a polgármesteri tisztséget hivatali elődömtől.

Bár vállalati vezetőként több évtizedes tapasztalattal rendelkeztem, ez a feladat mégis számtalan új, embert próbáló kihívás elé állított.

Egyik fő célkitűzésemnek azt tekintettem, hogy a hivatalba lépésemkor folyamatban lévő, illetve az előző önkormányzati ciklus során előkészített, ám még meg sem kezdett beruházásokat befejezzük.

Ezt szinte maradéktalanul sikerült teljesítenem, kollégáim szakszerű és elkötelezett munkájának köszönhetően a jelenlegi önkormányzati ciklusban rengeteg beruházás valósulhatott meg, Tatabánya tovább fejlődhetett az elmúlt időszakban.

Másik fő célkitűzésem az volt, hogy munkám során szoros és élő kapcsolatot alakítsak ki Önökkel, hiszen a város vezetőjeként elsősorban az Önök érdekeit kell képviselnem, az Önök elképzeléseit kell megvalósítanom, az Önök elvárásainak kell megfelelnem.

Úgy érzem, ezt a feladatot is sikerült kipipálnom, hiszen a hivatalos csatornákon túl, napi rendszerességgel vettem részt azokon a rendezvényeken, amelyeken lehetőségem volt találkozni Önökkel, lehetőségem nyílt közvetlenül első kézből megismerni a problémáikat, meghallgatni a javaslataikat, észrevételeiket, adott esetben kritikájukat.

Talán ennek is köszönhető, hogy az elmúlt években mindvégig magam mellett érezhettem az Önök támogatását, ami segített túllendülni a – nem ritka – nehéz pillanatokon.

Tudom, hogy vannak, akik támadnak, vannak akik folyamatosan kicsinyíteni igyekeznek közösen elért eredményeinket, vannak akik nem voltak képesek pártérdekeiket maguk mögött hagyva e közös munkába mellénk állni, de azt is tudom, hogy a valódi, Tatabánya jövőjéért munkálkodó csendes többség mellettem áll.

És ez a többség, június 9-én elegendő lesz ahhoz a békés forradalomhoz, mely lehetővé teszi, hogy végre a gáncsoskodók, az akadékoskodók, a botot a küllők közé helyezők nélkül, együtt vezessük városunkat, együtt cselekedjünk Többségben Tatabányáért!

Szücsné Posztovics Ilona

Az ember
a legfontosabb érték

Céljaink elérése és az önkormányzati választásokon üzeneteink eljuttatása érdekében szükségünk van az Ön anyagi támogatására, ezért kérem, segítse munkánkat adományával.

 

Járuljunk hozzá közösen a változáshoz, mely biztosítja városunk további fejlődését, ahol az ember a legfontosabb érték!