• Kosár
  • 2 Pénztár
  • 3 Rendelés

Kedves Támogatónk!

2024. június 9-én újra dönthet Tatabánya város vezetőiről, az önkormányzati képviselőkről és a polgármester személyéről.

A 2019. évi választásokhoz hasonlóan, most is fontosnak tartom Tatabánya lakosságának a lehető legszélesebb körű képviseletét. Ennek érdekében létrehoztuk a Többségben Tatabányáért Választási  Szövetséget, amelynek tagjai a városért dolgozni akaró és tudó, kellő élet-, és munkatapasztalattal rendelkező, közösségeiket méltó módon képviselő jelöltek.

Fontosnak tartottam, hogy ismét összefogás legyen, így Szövetségünk tagjai 4 fő független, 3 fő Demokratikus Koalíció, 2 fő MSZP, 1-1-1 Párbeszéd-A Zöldek Pártja, LMP-Magyarország Zöld Pártja,  A Nép Pártján által  támogatott jelöltet indít. Az eredményes szerepléshez el kell juttatni üzeneteinket a választópolgárokhoz, úgy, hogy az egész országban a média túlsúlya a jelenlegi kormánypártot erősíti. Nagy ellenszélben küzdünk, de bízunk a tatabányai választópolgárok józan ítélőképességében és tájékozottságában! Képviselőjelöltjeink mindannyian azzal az optimizmussal vállalták a feladatot, hogy változást akarnak Tatabánya politikai életében és megmutatják, hogy lehet városunkért önzetlenül és töretlenül dolgozni.

 

Az üzenetek eljuttatása, a hiteles lakossági tájékoztatás érdekében megalakítottuk a Többségben Tatabányáért Egyesületet, melynek célja:

  • Tatabánya város lakóinak a helyi várospolitikai, városfejlesztési, városműködtetési, kulturális, oktatási, egészségügyi, sport stb. témákban való tájékoztatását segítse;
  • a közérdekű információk terjesztését támogassa;
  • helyi városi hírlevél, közösségi tájékoztató kiadvány előállításához anyagi segítséget nyújtson;
  • kulturális és információs, kommunikációs tevékenységet végezzen.
  • ösztönözze a tatabányai lakosokat a városi közéletben való részvételre,
  • a helyi érdekek erőteljes képviseletét lássa el a város- és a településfejlesztési politikában,

 

A fenti célok elérése és az önkormányzati választásokon üzeneteink eljuttatása érdekében szükségünk van az Ön anyagi támogatására, ezért kérem, segítse munkánkat adományával.

 

Járuljunk hozzá közösen a változáshoz, mely biztosítja városunk további fejlődését, ahol az ember a legfontosabb érték!